Jobblördag

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra, för det gör iallafall jag. Just nu så sitter jag på jobbet, och ska göra mitt kortpass idag. Jobbar mellan 10-14, så det är inte speciellt länge, men det känns ju lite halvtorrt att sitta här och glo när det är typ 26 grader varmt, men det är som det är. Det är väl fel och klaga egentligen för det blir ändå ganska sköna slantar med tanke på OB-tillägg idag, och det är faktiskt bara fyra timmar.

Utöver jobb idag så har jag faktiskt planer inför kvällen, tro det eller ej. Vi ska åka till någonting som heter Gocko Rock fest, det är en liten lokal festival som ligger mitt ute i skogen mellan Karlskoga & Kristinehamn, brukar vara jäkligt roligt faktiskt. Jag har blivit lejd som chaufför för kvällen, och det gör mig faktiskt ingenting, jag känner faktiskt för att vara nykter. Det råkade bli lite mycket alkohol i torsdags, jag var ju ledig i fredags så torsdagskvällen spenderades på sjön och senare hos T's pappa. Jag mådde inte jättebra i fredags kan jag erkänna, men det är väl smällar man får ta. Är otroligt sällan jag dricker så att jag mår dåligt, så någon gång ska väl det ske också antar jag.

Nej hör ni, nu ska jag sortera lite broschyrer och städa lite här så det ser trevligt ut. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart igen, som vanligt! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer