Jobbmåndag med Alice & Bianca

Hellu lovlies

Hur mår ni? Jag mår bra tackar som frågar. Eller ja, jag är ganska sliten helt ärligt talat, tror faktiskt att jag börjar bli lite sjuk, för jag vaknade imorse med en täppt näsa & ont i huvudet, men bortsett från det då så mår jag prima!

Helgen, har i vanlig ordning gått alldeles för fort! Fredagen spenderade jag med att vara i Kristinehamn, var förbi två av mina bästa vänner och hann faktiskt med att åka hem till mamma en stund också. Jag stängde turistbyrån vid 18, och åkte direkt till Kristinehamn efter det, och jag tror inte att jag var hemma förens klockan var typ 01-02 på natten där nån gång. Jag hade svårt att slita mig helt enkelt. Så skönt att bara spendera tid med mina gäris och snacka goja, det behövs ibland. Lördagen blev dock faktiskt en riktigt hemmadag, det slutade med att jag började möblera om & flytta på tavlor och diverse grejer, så nu är mitt vardagsrum jättefint igen. Najs tycker jag iallafall.

Söndagen däremot, då åkte jag & T faktiskt till Hova för att kika lite på tornerspel & marknad, för det var nämligen sista dagen av Hova Riddarvecka! Jag har varit där några gånger när jag var mindre, men det var så himla längesen sist, så det var lite impulsbeslut, men det var riktigt mysigt. Precis när vi kom till Hova så kom det en sån jäkla regnskur, men det gick över snabbt och sen blev kvällen jättefin, tack och lov!

Just nu då, jo tack, jag sitter på jobbet. Det regnar som sjutton ute, och jag har verkligen inte mycket att göra. Jag har svarat på alla mail, designat nya affischer som vi ska trycka, samt hunnit städa här på turistbyrån, Sitter just nu och har rast, spenderar den vid datorn & med Alice och Biancas liveshow i Globen. Alltså, älskar dessa kvinnor så mycket, alltså. Har älskat podden så länge, och jag hade verkligen velat vara på plats i Globen, men, tyvärr! Förhoppningsvis kan jag åka nästa gång.

Nej, nu ska jag återgå till mitt. Ta hand om er så hörs vi snart igen så klart!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer