Sjuk som en hund

Hej

Förlåt för att jag är så urusla dålig på att uppdatera här, som jag skrev häromdagen så har det varit fullt upp hela veckan. Som om det inte vore nog så blev jag jättesjuk i fredags efter jag kom hem från jobbet. Har legat däckad fredag, lördag & större delen av idag. Så jäkla tråkigt att bloggen blir lidande, märker dock att det blir extremt långa inlägg när jag väl skriver någonting istället för att det blir lite roligare inlägg under dagarna.

Som ni antagligen förstår så har det ju inte hänt något direkt roligt under tiden jag har legat snorig & däckad i min säng med feber. Det enda jag egentligen har gjort är väl typ att kolla på serier, vilket i och för sig är roligt! Jag har börjat kolla på 13 Reasons Why och fy fan i helvete vilken tung serie. Ursäkta språket, men ärligt talat, det är något av det bästa & det värsta jag någonsin sett. Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit p.g.a serien, då den totalt har slagit mig i magen flera gånger. Tyvärr så är det ett ämne som tyvärr ligger mig allt för nära, nämligen självmord, så den här serien är så viktig. Den har fått kritik för att romantisera självmord och allting runt omkring det, och det tänker jag inte uttala mig om förens jag har sett alla avsnitt, men hittills så kan jag inte säga att jag tycker det iallafall. I vilket fall så tycker jag att du som läser bör kolla igenom den, men den är tung, och väldigt ledsam, så take note.

Jag antar att jag ska fortsätta kolla nu, och försöka sova bort min feber. Ta hand om er och varandra, för det är så inåt helvete viktigt. Puss

Gillar

Kommentarer