Julklappstips

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina hjärtan ♥

Jag tänkte faktiskt göra ett inlägg med lite julklappstips, i och med att jag för första gången i mitt snart 22-åriga liv är färdig med julklapparna redan nu. Annars så brukar jag tyvärr hetsköpa allting typ veckan innan jul, men i år bestämde jag mig för att göra färdigt så tidigt som möjligt för att presenterna ska bli genomtänkta och verkligen personliga, vilket jag verkligen tror att jag har lyckats med nu! Jag tänker dock inte berätta för ingående om vad jag har köpt, då jag misstänker att det finns nära & kära som är här inne och snokar emellanåt, så det blir mer allmänna tips på roliga julklappar! :)

Jag älskar att få skrivböcker, saker till hemmet så som fina ljus, teer och liknande. Dels för att jag verkligen gillar att blanda in olika stilar och inredningsdetaljer hemma för att verkligen få ens egen personliga stil. Smink är ju dock lite lurigt att köpa om man inte kanske känner personen ifråga väldigt väl & vet på ett ungefär vad de använder för typer av smink, jag skulle till exempel aldrig köpa ett hudvårdskit till någon då det kanske inte alls är den typen av produkter som personen använder, för jag vet själv hur svårt det är att slita sig ifrån en bra fungerande rutin både när det gäller hudvård & smink.

Det här är iallafall några av mina tips, en himla blandad kompott blir det, men jag tycker att det är så roligt att göra collage med en massa fina bilder & produkter. Om ni ser något ni gillar så behöver ni bara klicka direkt på produkten så skickas ni till hemsidan. Allting i detta collage är från Åhléns, då det finns så hiiiimla mycket olika typer av produkter där, ta en titt ni också! Jag hoppas verkligen att ni kanske har fått lite inspiration och att ni kanske till och med slipper att stresshandla julklapparna i år ni också. Jag rekommenderar verkligen att beställa hem julklappar, istället för att springa i affärer, för egentligen, hur smidigt är det inte!?

Klart slut från mig nu iallafall! Ta hand om er och ha en fin onsdag vänner ♥

Klicka på produkten för att komma till hemsidan ♥

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
så bra tips! 😊🌸
nouw.com/eswensson
juliaes
juliaes,
Men åh va roligt! Tack ♥
nouw.com/juliaes