July, oh my July

Hej på er darlings!

Hoppas att det är bra med er i den här värmen! Se till att ni dricker ordentligt för det är så lätt hänt att man blir uttorkad och det blir inte bra. Drick vatten och håll er i skuggan när det steker på som värst.

Själv så är det bara fint med mig tack, just nu så sitter jag ute på altanen och lyssnar på musik samt tittar på när Frans ligger och gnagar på ett äpple (?) Han plockar upp småäpplen som trillar från träden och ligger och gnagar på för jömnan men oroa er inte, jag har koll på honom och han äter inte kärnorna och inte heller kärnhuset, så han petar liksom bara ur fruktköttet och det är helt okej för hundar att äta (om ni inte visste det redan).

Annars så njuter vi av helgen här hemma. V kom ju äntligen hem i torsdags, och även om vi somnade supertidigt så hann vi iallafall äta lite tillsammans och kolla på ett avsnitt av en serie. I torsdags var det ju så sinnessjukt varmt så det gick knappt att vara ute här hemma, och igår så passade vi på att åka ner till stugan över dagen och bara bada tillsammans med hundarna samt fika med mormor och morfar. Igår när vi kom hem så åkte vi ut senare på kvällen och kollade av lite gärden, men det var väldigt lugnt faktiskt.

Ikväll vet vi inte riktigt vad som sker dock? V är iväg nu och grejar en massa, vi var nyss nere och köpte mer hundfoder och en vattenspridare till grabbarna, men längre än så har vi inte kommit idag faktiskt. Vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt.

Ta hand om er i värmen så hörs vi snart!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Fina kantareller

nouw.com/ingajohansson