Kanelbullar

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra!

Själv så är det mesta på topp faktiskt. Igår spenderade jag hela dagen med att tvätta & städa, och idag har jag handlat (förstå min lycka när jag hittade färskpotatis!!) plockat lite hemma och bakat ett stort lass kanelbullar. Har varit sååå sugen på kanelbullar i flera dagar, så bestämde mig för att göra det idag, förvisso så åt jag en enda bulle efter att de var klara och tröttnade direkt, men ja, det är bra att ha i frysen om det kommer folk på besök! Tänkte faktiskt plocka med några hem till mamma imorgon också.

Jag har "rättat" mitt högskoleprov idag också. Det går ju att kika på förra årets normeringstabeller och se vad resultatet skulle kunna bli om det blir samma normering i år. Jag ligger ungefär där jag trodde & på det jag siktade efter, så jag är inte missnöjd alls. Självklart så hade jag kunnat skriva ett bättre resultat, men jag gjorde mitt bästa för mina förutsättningar, så jag tänker vara nöjd och rak i ryggen. Hoppas bara att mina betyg/högskoleprovet är tillräckligt för mig att komma in på universitetet, för tro mig när jag säger att det är det enda jag går och funderar på om dagarna. Jag vill verkligen ingenting annat. Det är som om mitt läshuvud behöver studera för att vara "uttröttat" eller vad jag ska säga. När jag pluggar så är hjärnan liksom trött på kvällarna, men när jag går sysslolös eller har ett jobb där jag inte behöver använda huvudet så mycket, så blir jag aldrig liksom trött i skallen? Förvisso skönt kanske, men jag sover bättre och fungerar överlag bättre när jag får köra slut på huvudet om dagarna.

Nu ska jag i vilket fall pipa iväg till köket och fixa middag till mig själv. Det är så sjukt tråkigt att laga mat till sig själv, men idag slår jag på stort (hah..) och äter färskpotatis & köttbullar. Passar på att tömma ur frys/kyl när jag är själv, äter liksom av det som finns istället för att handla nått som jag just för stunden är sugen på. Smart Julia, mycket smart.

Ta hand om er så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer