Kass natt & kursregistrering

Hej på er

Det blev lite dåligt uppdaterat igår, men vi hade fullt upp här hemma. Vi rensade alla skåp i hela köket och sen lagade vi bara mat & tog det lugnt. Hade inte riktigt någonting att skriva om, och dessutom så försökte jag gå och sova tidigt i och med att jag skulle upp idag. Det där med att sova gick ju sådär, som vanligt.

Idag var jag iallafall iväg till Komvux för att registrera mig på kurserna jag blivit antagen till. Höll på att bli galet dock! Jag vet inte om det är jag som har missuppfattat eller om det är de som hade gjort fel, men jag var bara inlagd på en kurs den här perioden, och två kurser till nästa period, men jag ska ju läsa alla tre nu. Fick det fixat nu vad jag fattade för dock, så det var väl tur det, hade blivit väldigt besviken då och förmodligen struntat i att plugga då överhuvudtaget. Inte roligt när man har fått studielån & allting beviljat, och sen visar det sig att det inte stämmer alls med kurserna. Men nu är det fixat sån tur är! Får väl bara kika en extra gång så att det inte blir strul med CSN.

Nu hade jag faktiskt tänkt vila lite, jag har precis ätit lunch och jag blev så fruktansvärt trött. Som jag skrev så sov jag inte direkt bra inatt, tror att jag somnade vid runt fyra kanske, och katterna väckte mig vid halv sex, och sen var det kört. Kunde inte somna om, och när A kom hem så var klockan runt sju och då är det ju liksom inte ens någon idé att försöka somna om, om man ska på möte vid tio, så jag gick helt enkelt upp. Så det är faktiskt inte så konstigt om jag är trött, två timmars sömn är ingen hit!

Ta hand om er så hörs vi snart

Gillar

Kommentarer