Kenzas förlossningsvideo

Alltså, jag kanske är sist på tåget, men herregud?! ♥

Jag satt precis och tittade på Kenzas förlossningsvideo, och herregud, tårarna sprutar på mig. Om det är någonting jag önskar den dagen jag väl får barn och är med om en förlossning, är verkligen att det blir dokumenterat, för vilken fantastisk upplevelse att kunna se tillbaka på.

Jag har ju skrivit tidigare att jag har en otrolig barnlängtan, från och till ska tilläggas, men den finns verkligen i bakhuvudet på mig. Vissa dagar är den mer intensiv, och andra ligger det någorlunda gömt. Jag är verkligen så kluven när det kommer till barn, familj och allt vad det innebär. Jag älskar min "frihet" och min plats i livet nu, men samtidigt så längtar jag nått så otroligt tills det är min tur. Det är så konstigt egentligen. Jag har alltid trott att jag inte vill ha barn och familj, jag ville liksom inte ha ett "svenssonliv", men idag är det verkligen det enda jag vill ha? En stabil vardag, en familj, det drömmer jag om.

Har ni kollat Kenzas video, och vad tänker ni? Ni som redan har barn, ser ni lika ljust på era förlossningar, eller är det förknippat med smärta & trauma? Berätta gärna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer