Kvällsfix

Godnatt?

Har tydligen svårt att sätta mig ner och slappna av numera, har ingen lust att spela spel, och inte heller lust att sitta still. Kvällarna brukar sluta med att jag kommer på att jag ska städa, som idag. Har fort omkring som en manisk version av mig själv, jag har städat badrumsskåpet, tvättat ALLA sminkpenslar & beutyblenders, slängt gamla produkter och fräschat upp lite. Jag har röjt i köket, plockat undan på mitt skrivbord, bäddat sängen (nödvändigt när jag la mig i den en timme senare liksom) och bara allmänt snyggat till här hemma. Dessutom så har jag till och med filat och målat naglarna plus klippt klorna på katterna, bra Julia, duktig.

Sen som alltid så blev jag sittandes i sängen med iPaden i högsta hugg. Det är verkligen det bästa köpet jag har gjort på länge. Använder den minst två timmar per dag, och jag gör allt på den. Redigerar bilder, bloggar, sociala medier, kollar film & sköter mail. Ångrar mig verkligen inte en sekund.

Nu ska jag iallafall ta och nanna kudden, de två snarkande pälsbollarna bredvid mig har ju redan gjort likadant. Ta hand om er och var snälla mot varandra, puss!

Här ser ni förresten kosttillskotten jag äter just nu för att bli av med vätska i fingrarna, för ni ser ju hur svullna de är.. korvfingrar 2.0

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Låter som en dag som bara flugit iväg och du har fått massor gjort. En annan har bara suttit hela dagen 😂
nouw.com/angelicaelversson
juliaes
juliaes,
Haha ja lite kanske! Brukar få en jäkla fart på kvällen trots att jag har suttit bort hela dagen 😁😁
nouw.com/juliaes