Kvällsrenovering

Hallojsan!

Världens impulsivaste människa även känd som jag fick för sig den briljanta ideén att börja måla om köket idag istället. Hade egentligen tänkte att göra det till veckan, men jag kan verkligen inte vänta. Så just nu så sitter jag och väntar på att kaklet ska torka då jag precis tvättat av allting med målartvätt för att få bort diverse skit och få det ordentligt rent så att färgen faktiskt fastnar. Har förvisso köpt en dyr och speciell kakelfärg, men många gånger så ligger resultatet i grundarbetet, så ska man göra något så kan man lika gärna göra det ordentligt.

Inte nog med att jag kommer på typ klockan nio, lördag kväll att jag ska renovera, så har jag även hunnit tlll Rusta under dagen för att köpa nya gardiner, kolla vilken matta vi ska ha till sovrummet samt köpt några små förvaringsboxar att ha i garderoben med typ underkläder etc. Jag har faktiskt till och med varit hos pappa en sväng, och därifrån fick jag med mig en påse trattkantareller som han och min bonusmamma varit ute och plockar. Supermysigt.

Iallafall så tänkte jag slänga upp några "före-bilder" Efter kommer när målandet är färdigt och alla saker på plats igen! Har ni renoverat hemma själva någon gång? Kommentera gärna!

/ Yours truly


Gillar

Kommentarer