Kvavt

Halloj! ♥️

Lider ni också i värmen? Här är det så kvavt så jag vill kräkas (nejdå, men nästan...) det skulle verkligen behöva åska ur lite så det blir lättare luft, för det här är bara jobbigt!

Har inte fått mycket gjort idag för att vara helt ärlig. Jag mest vankar av och an här hemma. Spelar lite dator, lite farmville, kollar på stream och sen gör jag allting en gång till. Blir mycket springande till och från kylskåpet också, men jag äter ingenting? Blir mest att jag går dit och kollar för att jag är uttråkad typ, vet inte ens.

Ska faktiskt försöka rensa ur mitt badrumsskåp idag iallafall. Har så jäkla mycket oanvänt & oöppnat som jag tänkte plocka ihop och sälja på typ tradera. Har sålt en massa grejer redan & det är verkligen så skönt att få rensa ur. Terapi deluxe för min del. Varför ska jag spara på sånt som jag aldrig någonsin kommer använda för? Bättre att någon annan får användning för det. Samma sak med kläder. Sånt som man har köpt och som sen blivit hängande i garderoben. Rensa ur och gör plats för nytt, superbra!

Nej nu blev jag sugen på att börja städa lite, så det ska jag ta & göra. Ta hand om er så hörs vi snart igen!! ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer