Långsam lördag

Hej igen!

Idag är nog en av de långsammaste dagarna jag varit med om. Jag har inte lust med någonting, jag orkar inte ens sitta vid datorn. Sitter just nu i sängen med iPaden vilket jag också bloggar ifrån och har youtube på tvn. Mamma var iallafall här förut och vi fikade & myste lite bara. Hon hade köpt munkar från marknaden hon var på, men tyvärr så är jag som vanligt inte sugen alls på fikabröd, inte ens kaffe lockar.

Anton är hos sin mamma nu en stund, men jag har så jävla svårt att spontant åka någonstans om det inte är till typ min mamma eller pappa då givetvis. Jag får typ panikångest, inte ”ordentligt” men jag känner att det börjar typ bubbla i kroppen av ångest. På så sätt så är jag ett kontrollfreak utan dess like, om jag inte vet exakt när, var & hur jag ska åka någonstans och det är jättejobbigt. Jag skulle verkligen vilja kunna sätta mig i bilen och åka till mina vänner, släkten och alla som jag vill träffa och umgås med, men det kan jag inte, vilket grämer mig nått så jävulskt.

Å andra sidan så får jag även panikångest när nånting är planerat och någonting går fel. Exempelvis så kan jag bryta ihop totalt och bestämma mig för att inte åka alls för att sminket blev fel eller för att jag känner mig ful & obekväm i mina kläder, och det känns nästan ännu värre. Det är många gånger jag har hamnat gråtandes i sängen för att jag ej klarat av att åka någonstans överhuvudtaget.

Idag sitter jag iallafall inte gråtandes i sängen,men tömd på energi och utan lust till någonting. Hade världens energi imorse, jag vek tvätt, städade köket & dammsög lägenheten, men efter det så blev jag helt tömd och sittandes. Hoppas att jag piggnar till lite om en stund. Jag slipper ju laga mat ikväll iallafall så det är ju skönt. Anton skulle ta med thaimat med hem sen senare, vilket jag älskar, så jag är nöjd.

Nu ska jag scrolla vidare och fortsätta kolla youtube. Ha en fin lördag vänner ❤️  

/ Yours truly.

Gillar

Kommentarer