Lär känna mig, del tre

21. Hur lång tid tar du på dig i duschen? Allt ifrån tio till 25 minuter, beror helt på om jag duschar på kvällen eller morgonen. På kvällen kan jag stå länge och på morgonen så har jag ofta lite tidspress på mig så då går det fort.

22. Hur lång tid tar det för dig att bli klar på morgonen? Om jag duschar, cirkus 40 minuter, om inte så går det på en kvart ungefär!

23. Vad har du för dialekt? En blandning mellan värmländska, "karlskogadialekt" och rikssvenska. Har en tendens att ändra dialekt beroende på vem jag umgås med, och min sambo pratar extremt bred karlskogadialekt.

24. Turn on? Händer och doft, helt klart.

25. Turn off? Om någon luktar minsta lilla illa. Har så extremt känslig näsa så där är det kört direkt.

26. Vad är du rädd för? Ormar och att förlora någon närstående. Har även på det senaste drömt om att mamma har blivit sjuk, och det skrämmer mig nått så fruktansvärt.

27. Vad var det sista som fick dig att gråta? Eeeh, jag vet faktiskt inte. Det var verkligen jättelängesen jag grät, men det var säkert någon youtubeklipp eller så! Förmodligen...

28. När grät du sist? Det minns jag inte helt ärligt!

29. När sa du att du älskade någon sist? Igårkväll/natt när min sambo åkte till jobbet och innan dess till mamma i telefon tror jag det var!

30. Vilken var den senaste boken du läste? Therese Lindgrens "Vem bryr sig?"

Gillar

Kommentarer