Fikalördag

Hej på er, jag hoppas att ni njuter av er lördag ♥

Idag har det varit full rulle här hemma. Som jag skrev igår så fick jag faktiskt äntligen sova, inte fullt ut så mycket som jag hade önskat, men iallafall lite bättre än de föregående nätterna. Jag vaknade faktiskt flera gånger inatt, men somnade iallafall om så det är ju egentligen huvudsaken.

Klockan tio imorse så började iallafall dagen, och då gick jag upp och städade inför dagens kommande kalas (?) vet inte om man ska kalla det för kalas när personen i fråga fyller 23, men fika kan vi väl säga! Vid fyra kom alla hit och var väl här till strax efter sex tror jag, och sen har vi bara lagat mat och tagit det lugnt. Nyss kom en kompis till oss hit för att spela lite supersmash och bara snacka skit. Antar att det inte blir mycket mer gjort idag med tanke på att klockan börjar dra sig mot tio och jag kommer antagligen somna relativt tidigt ikväll. (Relativt tidigt för mig innefattar förövrigt innan typ klockan fyra på morgonen.)

Imorgon vet jag dock inte vad som händer, tanken var att nästa del av min sambos släkt skulle komma, men det verkar tyvärr som att det har kört ihop sig för dom, så det får bli en annan dag, men det lär ju märkas. Antar att det blir en lugn söndag i och med att Anton faktiskt börjar jobba på kvällen.

Annars så har jag inte så mycket mer att berätta just nu, jag ser att många bjuder på bilder från halloweenfester, och helt ärligt så hade jag totalt missat att det är nu på tisdag, whoops. Det hade dock varit roligt, för fester där man får klä ut sig är något av det roligaste jag vet! Förra året var jag utklädd till rödluvan, fast, en blodig sådan. Det var kul.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer