Lördag

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra i solen!

Själv så sitter jag här och har precis ätit en hamburgare, så är så mätt så jag vet inte vad. A & jag tog en sväng till Lunedet idag & bara njöt av vädret och åt lite mjukglass. På vägen hem så köpte vi med hamburgare, och nu sitter jag här skitmätt & kollar på semifinalen i hockey, Sverige-USA! Går ju onekligen bra för Sverige just nu iallafall, bara hoppas att orkar igenom tredje perioden också!

Annars händer det inte så mycket för att vara ärlig. Igår hängde jag hos pappa hela dagen, hjälpte honom att måla och greja hemma. När jag kom hem så var jag dock så extremt trött så jag orkade verkligen inte blogga. Duschade bara & hoppade rätt i säng i princip. Blir inget speciellt idag heller tror jag, dras med en jävla huvudvärk som jag har haft de senaste dagarna, det vill liksom inte ge med sig tyvärr. Får ta en tablett och försöka dricka lite mer vatten och hoppas att det ger med sig.

Ska nog faktiskt ta & vila lite nu tror jag, eller iallafall lägga mig i sovrummet där det är mörkt och svalt. Allt blir så påfrestande när jag har huvudvärk...

Ja ja, ta hand om er så hörs vi lite senare eller imorgon

  • Vardag

Gillar

Kommentarer