Lördagsgodis

Hellu darlings!

Är det bra med er? Med mig så är det lite sisådär måste jag säga. Har en axel som har hållit på och bråkat nu ett par dagar så jag har faktiskt lite ont om jag får gnälla. Har haft strul med den här jäkla axeln i typ 1,5 år nu, och det verkar inte bli mycket bättre. Förra året gick jag med axeln ur led i två månader (!!!!) och fattade inte riktigt varför jag hade så ont. Är tydligen en liten led som hoppar ur, så det är inte hela axeln liksom om ni förstår vad jag menar, helt knäppt hur som helst.

Idag är det lördag hur som haver. Jag jobbar hela helgen och vädret är skit, som det har varit hela veckan. Dock så går det ingen nöd på oss där hemma ändå kan jag väl säga, vi hittar på grejer i vilket fall! Igår så höll vi på och grejade i princip hela dagen med diverse utfordring på en foderplats, lyckades få punktering på släpkärran och kuskade runt i bilen. Det blev lite spänning i vardagen ändå. Igår kväll så var vi även ute en sväng för att kolla av markerna, och ikväll ska vi till ytterligare en utflykt för att kolla av ett par marker en längre bit ifrån där vi bor. Ska förhoppningsvis hitta lite hjortar att fotografera/filma också, men man vet ju aldrig vart de håller hus.

Annars så måste jag säga att idag är en väldigt seg dag av någon anledning. Jag låg i sängen ganska länge imorse och jag är verkligen inte pigg idag. Kan i och för sig bero på att jag sover lite halvtaskigt på grund av axeln, men man ska väl inte gnälla i onödan heller. Jag har den senaste tiden haft så otroligt lite problem med smärtor i kroppen (min rygg är ju rätt kaputt men det tänkte jag berätta om någon annan dag) så jag är väldigt glad ändå!

Vad hittar ni på idag? Myser ni hemma, ska ni träffa kompisar eller hitta på något annat mysigt?

Puss, kram och trevlig helg från moi!

Gillar

Kommentarer