Lugnet efter stormen

Hej på er! Hoppas att allting är bra!

Som rubriken säger så är det inte lugnet innan stormen den här gången, det är lugnet efter. Hela helgen har gått i ett och jag har knappt hunnit sitta ner känns det som. I fredags så var ju tanken att vi skulle få hem spelet vi förhandsbokade redan i januari, och således typ sitta bänkade i soffan hela fredag eftermiddag & kväll, men nä, det blev inte riktigt så, dels så kom inte spelet & vi hade fullt upp med annat. Både jag & A vaknade runt sex i fredags morse tror jag, och sen var dagen igång. Vi var iväg och tvättade upp fälgarna jag ska sälja, vår bil och drack kaffe med A's farmor & farfar. På ren slump så satt jag och scrollade på facebook's marketplace för att se om någon hade lagt ut några däck till salu (har ju jagat sommardäck till min volvo i två veckors tid typ) och konstigt nog så hittade jag en annons långt ner som legat uppe i en vecka med fälgar & däck som var helt perfekta!! Kontaktade säljaren och fick komma och hämta däcken senare på dagen. Efter det så åkte vi direkt upp till A's pappa för att byta däcken så det äntligen var gjort. Efter det så körde jag bilen igenom en tvätt och sen vidare hem till min pappa för att slänga av vinterdäcken. Hetsig fredag, minst sagt. Låter kanske inte så mycket, men jag var så trött så att jag somnade strax efter nio i fredags kväll...

Lördagen var det också full rulle, vi var bortbjudna på mat vid fem, men vi vaknde ju typ strax innan tio, och inte orkar jag sitta inne i en varm lägenhet när det är typ 18 grader varmt ute! Så jag åkte till pappa och städade ur min bil, hjälpte mig låtsasmamma bära lite jord & hämtade ett par ramper med pappa som vi behöver ha när vi ska byta oljan i min bil. Var så himla skönt att vara utomhus och kunna greja när det är så varmt. Vår lägenhet blir fruktansvärt varm på våren & sommaren, för solen ligger på heeela dagen, rakt in i vårt vardagsrum. Tacka gudarna att vi har en takfläkt säger jag bara, vet inte hur vi klarade första sommaren när vi bodde här utan den.

Igår var desto lugnare dock, vi var iväg till A's mamma och drack lite kaffe, handlade lite mat på Maxi och sen bara hem och greja. Lite skönt det med faktiskt. Idag spöregnar det här, så jag har mest städat och plockat här hemma. Imorgon har jag tid hos optikern i Karlstad för uppföljning med mina linser, men det är klockan fem så ganska så sent.

Det blev ett långt inlägg här nu, men ville bara uppdatera er lite på varför jag inte har hunnit blogga! Nu borde allting vara i fas igen. Ta hand om er så hörs vi snart igen!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer