Mammamys

Hej på er! ♥️

Hoppas att ni mår bra & har en bra söndag. Idag är det ju dessutom mors dag, så just nu så sitter jag hemma hos mamma på deras altan och bara myser. Vi ska grilla lite snart och sedan bär det av till min moster för att fika lite med dom + mormor och morfar.

Helgen har dock gått så himla fort. I fredags var jag ute i pappas stuga & igår var jag och A iväg till Örebro. Vi skulle inte handla något mer än en säck torrfoder till katterna och lite kattsand, men självklart så blev det ju ändring på det så fort vi kom in på netonnet.. Jag fick med mig en ritplatta hem till datorn som var helt suverän att redigera bilder med (och måla på självklart) och A fick med sig en Raspberry Pi hem, vilket är en pytteliten dator som man kan programmera hur man vill. Så hela kvällen igår så satt vi bänkade framför varsin dator och bara grejade, lite skönt med en lugn hemmalördag faktiskt.

Imorgon släpper de resultatet på högskoleprovet också, och jag är kikat lite på årets normeringar, och jag tror att jag ligger runt 0,9 eller 1,0, det lär märkas. Så länge jag ligger över iallafall 0,7 eller så så är jag helt nöjd. Det var trots allt första gången jag skrev och tyvärr så hann jag inte svara på alla frågor på mattedelarna. We'll see.

Nu ska jag umgås lite mer med mamma, men vi hörs snart igen. Ta hand om er! ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
åh håller tummarna för provet, såå fina bilder! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
juliaes
juliaes,
Jaa tack 🙈♥️ Tack snälla!
nouw.com/juliaes