Mammamys

Fredaaaaag!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Själv så har jag verkligen piggnat till, jag är lite förkyld fortfarande, men mår jämfört med häromdagen verkligen bra. Det blev lite dåligt uppdaterat igår, men jag hade min syster här hela kvällen och vi lagade mat, spelade & pratade bara skit så jag hade inte riktigt tid att blogga tyvärr. Samma sak har väl egentligen gällt idag, skjutsade hem henne vid lunch & senare åkte jag, mamma & syrran till thairestaurangen i stan och käkade buffé och herre, det var lika gott som vanligt. Det är verkligen bästa thaibuffén jag någonsin ätit och jag har testat en hel del.

Efter det så åkte jag med hem till mamma och stannade där ett par timmar. Det är alltid lika mysigt att komma hem till mamma och bara prata & dricka kaffe. Spelar ingen roll vart jag än kommer bo i framtiden, hemma kommer alltid vara hos mamma i huset, så är det verkligen. Tror att det är så för många, ens barndomshem blir för alltid "hemma" oavsett om man har bott hemifrån i flera år. Iallafall! Efter att jag hade varit hos mamma så tog jag bilen hemåt men bestämde mig för att åka förbi pappa också, när jag ändå var ute liksom. Lite skönt att ta en heldag ensam och bara behöva anpassa sig efter sig själv, dessutom så älskar jag att köra bil så det gör mig verkligen ingenting att få ta mig en biltur själv och bestämma vart jag vill åka.

Helgen däremot blir inte lika lugn tror jag. Imorgon ska vi fira min sambos syster, och imorgon eller på söndag måste vi in till Örebro för att få en laddare till A's kamera utbytt. Han köpte ju en egen kamera för ett tag sen, men laddaren i kitet var defekt så det var lite surt. Som tur var så hade min mamma en likadan laddare så vi har kunnat låna den så länge, men det är verkligen så värdelöst när man köper grejer och så är någonting trasigt. Hoppas bara på att det inte blir något strul med att få en ny, vi har liksom redan varit i kontakt med Canons kundservice, men de hänvisade oss till försäljaren, så vi får se!

Nu ska jag bara njuta av min resterande fredag och försöka somna tidigt ikväll. Hade ett helvete med att sova inatt så jag hoppas verkligen att det går bättre ikväll. Ta hand om er så hörs vi snart!

Mammas orkideér & gammelkatten

Gillar

Kommentarer