Måndag, igen!

Hej på er mina underbaringar

Jag vill be om ursäkt för att det har ekat tomt här i ett par dagar. Mitt mående har svajat en hel del, och just nu så är det enda jag kan tänka på min universitetsansökan & beskedet jag kommer att få om ungefär tre veckor. Det är verkligen det enda som snurrar i huvudet på mig, och jag vill verkligen ingenting annat än att komma in.

Nog om det! Nu vet ni varför jag har varit frånvarande. Idag är det bättre dock! Jag hade min syster här igår hela kvällen och natten, min sambo jobbade 12-timmarspass från sex på kvällen till sex på morgonen, så det hade blivit rätt så ensamt annars. Kom i vilket fall hem här för en liten stund sen efter att ha skjutsat hem henne, så nu vankas det mat här snart. Kastade in kycklingschnitzel & klyftpotatis i ugnen, och tror att det kan bli jäkligt gott!

Annars har det inte hänt något speciellt de senaste dagarna. Jag har fotograferat en hel del, umgåtts med min sambo och bara tagit det lugnt. Midsommar blev en "hemmadag" då jag mådde rent ut sagt skitdåligt, både fysiskt och psykiskt. Hade jätteont i halsen och inte alls någon lust att hitta på något. Vi lagade god mat & bara städade lite hemma, skönt att få det gjort också. Förvisso så var det skitväder & har varit det sen förra torsdagen typ, men nu verkar det bli lite bättre, hoppas att solen lyser resten av veckan.

Nu måste jag fixa i ordning en sallad till maten & kolla till klyftpotatisen. Ta hand om er så hörs vi snart! Puss!

Gillar

Kommentarer