Materiell magi från pixers

I samarbete med pixers.se

Vet ni vad jag har funderat på? Nu när vi har hållit på och renoverat både i köket, vardagsrummet & hallen så har det slagit mig flera gånger hur mycket jag skulle vilja ha en, vad ska jag kalla det, en färgklick på diverse ställen som bryter av det mestadels gråa som vår lägenhet går i . En färgklick så som en dekor, tavla eller bara en fototapet, för det skulle göra en sån stor skillnad och lyfta lägenhetens stämning överlag. Känner ni igen er?

Jag snubblade iallafall över en hemsida för ett tag sen, nämligen pixers.se och oj vad jag har scrollat sida efter sida med inspirationsbilder och drömt mig bort om vad jag skulle kunna hitta på här hemma med deras produkter. Jag brukar faktiskt inte fastna på olika hemsidor, det kan jag ärligt säga, men jag gör verkligen det här. Det finns allt du kan tänka dig för att sätta liv på dina väggar, skåp & vad det nu kan tänkas vara, och med dagens moderna och lite kalla toner som många hem går i, så kan faktiskt en liten detalj som en väggdekor göra en stor skillnad för hur ditt hem upplevs. Jag ska inte hymla, jag älskar kalla toner och lite mörkare inredning, men ju mer jag målar om i grått här hemma, desto mer känner jag att det faktiskt är någonting som saknas. För min egen del så tror jag verkligen att det är den där lilla, lilla färgklicken som saknas, för på något sätt så ju kallare & modernare jag gör lägenheten, desto mer opersonlig blir den.

Jag tittade senast idag på våra garderober i hallen och tyckte att de var så fula, men samtidigt så går det ju inte att göra så mycket åt garderobsdörrar, förutom att byta ut dem, eller? Jo, för det slog mig faktiskt att varför inte sätta en skåpdekor på dem istället? Dels så blir inte ytan förstörd, och du kan ju liksom byta när du känner för det?! Varför inte göra så istället för att byta ut garderoberna, som jag inte ens vet om det går då de näst intill ser fastvuxna ut i väggen. Att inte jag har tänkt på detta tidigare är jättekonstigt, för jag brukar alltid tänka på det mesta, kontrollfreak ni vet :) Jag skämtar faktiskt inte ens när jag säger att jag har scrollat igenom 32 (!!) sidor hittills hos Pixers för att jag hittar så många olika tryck jag skulle vilja ha på skåpsdörrarna, så har ni någon ful skåpsdörr som ni har tröttnat på, ta en titt där ni också!

Sovrummet ska vi inte ens tala om, för då kommer det här inlägget att bli en smärre bibel, men ÅH vilka idéer jag har. Ni vet ju att vi fick nya sängar för ett tag sen, och att jag tyckte att jag fick någon slags hotellkänsla över rummet, iallafall mer än vad det var innan? Förstår ni hur det skulle bli med en fototapet över sängen!? Jag skulle ju aldrig vilja lämna rummet ens en gång. Och, och och! Jag har en helt naken vägg i hallen nu som bara gapar efter uppmärksamhet, och vet ni hur fint det skulle vara med en tavla eller bara en väggdekor, åh.

Jag tänker dela med mig av mina bästa inspo-tips från Pixers, så får ni en liten inblick i hur mycket variation det faktiskt finns, för jag lovar er, det finns någonting för varje smak & stil, oavsett om du inreder helt i gråtoner och vill hålla det så, om du inreder ett färgglatt barnrum eller om du bara har en naken vägg som är alldeles för tråkig som den är. Jag rekommenderar er verkligen varmt att kika, för risken finns att ni blir lika fast som jag.

Ta hand om er nu

Gillar

Kommentarer