Matteplugg & bränt finger

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår toppen! Själv så är jag lite trött i huvudet efter att ha pluggat matte i närmre två timmar. Det lossnade faktiskt för mig, och nu har jag börjat förstå (igen). Helt sjukt vad "dum" man blir när man inte har öppnat en mattebok sen typ första året på gymnasiet, vilket var ett tag sen.

Idag har jag inte gjort mycket annars, har tvättat & plockat lite hemma, pluggat & varvat med tv-spel. Jag fungerar verkligen bäst när jag får studera hemma. Låser det sig totalt för mig så gör jag något annat en stund och går tillbaka till uppgifterna efteråt, då är det oftast mycket lättare, iallafall för mig! Lyckades förövrigt vara lika jävla klantig som vanligt när jag stod och lagade mat. Vi slängde ihop egna hamburgare & potatiskroketter idag, och precis när jag skulle lägga den andra hamburgaren i stekpannan så bokstavligen flyger det upp fett och landar på min tumme så jag brände mig rejält. Så nu sitter jag här med en snygg stor blåsa. Tur att jag alltid har Aloe Vera hemma, för det är fan det bästa som finns mot sol/brännskador.

Trodde att jag blev magsjuk häromdagen också, vaknade igår natt & mådde så sjukt jävla illa så jag trodde jag skulle kaskadspy rakt ut, som tur var så gjorde jag inte det, men jag stod och hängde över toaletten i typ en kvart, utan resultat. Mådde lika illa hela förmiddagen med, men på kvällen gav det sig. Magsjuka är det absolut värsta jag vet, så ingen är gladare än jag över att det inte blev värre. Vetefasen vad det blev dock, konstigt när man vaknar vid typ halv fyra av att man mår illa..

Nu ska jag iallafall hoppa in i en dusch & lite senare sen krypa ner i en renbäddad säng, vilket är något av det bästa som finns. Speciellt med nyrakade ben också, liiivet ♥

Ta hand om er i snökaoset så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer