Satans lövblås

Jag brukar inte vara den som har ett morgonhumör, men imorse kunde jag ha strypt någon..

Anton kom hem som vanligt strax innan sju, och då brukar jag även vakna till, ingenting konstigt med det. Det har aldrig varit några problem att somna om och sova typ tre timmar till eller så efter det. Bara det att imorse klockan åtta/halv nio så stod det en skylift utanför vårt sovrumsfönster.. för att de skulle rensa stuprören.. Även om fönstret är stängt så hörs det in när det står en skylift och brummar seriöst en meter ifrån ens fönster, och sen hörs det definitivt när det flyger ner stora tussar med gräs och skit i backen, SPECIELLT när de kastar det så att det flyger emot vårt fönster.

Dessutom som om det inte var nog med att när de faktiskt var klara med rensandet av stuprören, så börjar de gå över hela jävla baksidan med en lövblås, från klockan tio till ungefär typ strax innan två. Jag som är så jävla ljudkänslig har precis fått en ny säng som inte knakar så fort jag flyttar ett finger och inte har sovit bra på skitlänge p.g.a. det, och så ska de envisas första morgonen när jag tänkte att jag skulle sova ut, att gå med en lövblås i fyra timmar. Säger ingenting om att det inte är bra att vi får fräscht på baksidan av huset och att det inte blir översvämning i stuprännorna, men det var fruktansvärt dålig timing..

Näe, nog med bitterhet känner jag, det är ju verkligen världens minsta problem, för tyvärr så är det inte direkt så att jag har ett jobb att sköta eller liknande. Vore ju värre om det var Anton som inte kunde sova (vilket aldrig lär hända, för han skulle kunna sova sig igenom ett världskrig typ.) i och med att han ändå jobbar konstant natt.

Idag vet jag inte vad som händer, vi har ingenting planerat och inte heller någonting som vi "måste" göra, förutom det vanliga att typ rensa kattlådor och laga mat då, men ingen handling eller fix med någonting, så vi får se. Jag blir så himla uttråkad av att bara sitta, det enda jag egentligen gör är att vänta på posten för att se om det trillar in paket från Wish & eBay. Jag kanske skulle tvätta, eller storstäda, eller vad vet jag. Någonting gjort blir det iallafall, det blir det alltid.

Ha en fortsatt bra onsdag och ta hand om er vänner!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer