Monday, monday.

Halloj ♥️

Jag hoppas att ni mår bra! Det gör jag, helt okej iallafall! Är lite stressad inför universitetet och har väl för första gången på flera veckor kunnat andas. Det har varit så inni helsike varmt här så jag har i princip flytt lägenheten varenda dag. Vårt vardagsrum ligger i söderläge, så vi har solen gassandes rakt mot fönstret från typ runt elva på förmiddagen tills solen går ner. Jag kan ju lova er att det inte är så skönt när det är 30° i skuggan och solen lyser rakt in i så många timmar. Kräkvarmt är det, och inte en AC har det funnits att köpa på mils avstånd heller, slutsålt överallt.

Så det är lite därför jag inte har bloggat så mycket, har varit utomhus varenda dag i princip. Har varit i stugan, ute hos min faster & badat, varit hos mormor och morfar, A's farmor och farfar etcetc. Det har gått i ett minst sagt. Har sovit som en bebis om kvällarna och ack vad skönt det är att ha en fungerande dyngsrytm, även om jag föredrar att vara vaken om nätterna nu när det är svalare, så är det ändå skönt att vakna en normal tid & kunna göra saker på dagarna.

Annars händer det inte så mycket. Häromdagen var jag in och hämtade lite kurslitteratur till kommande studier. Fick tag i ett par böcker begagnat, och det var en bra skillnad på priset jämfört med vad jag hade fått betala för nya böcker. Att det ska vara så sjukt dyrt med litteratur alltså. Helt galet! Tur att man kan sälja det vidare sen när man är färdig med sin utbildning.

Nu ska jag iallafall krypa till kojs och spela lite Stardew Valley på min Switch. Ni som inte har spelat detta, testa! Finns inget spel som är mer beroendeframkallande, helt galet roligt är det! Puss på er och ta hand om er ♥️

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh det är snart dags för mig att leta böcker också, hoppas på att hitta det mesta på biblioteket. Blir ju så förbannat dyrt det där ibland!
nouw.com/frulindhamn