Nagelfix

Hej på er älsklingar

Idag har jag inte gjort mycket, har inte mått så himlans bra så har mest grejat hemma & kollat på youtube. Bestämde mig dock för att testa det matta nagellacket jag köpte! Det var något billigt från W7 så var inget dyrt eller speciellt så sätt. Men jag är faktiskt ganska imponerad hittills, för det blev verkligen matt.

Jag har ju bitit på naglarna i hela mitt liv, men slutar titt som tätt men tröttnar när naglarna går av. Tyvärr så har jag extremt tunna naglar, men det kan ju ha lite och göra med att de aldrig får växa ut riktigt heller. Nu har jag köpt en massa lack som ska "boosta" nagelns tillväxt, härdare och nått topplack som ska absorbera en dags "trauma" som nageln kan utsättas för. Hoppas verkligen att det kommer att fungera! Det märket jag har köpte dessa produkter ifrån är NutraNail, och jag kommer skriva en recension sen efter några veckors användning. Nu har jag bara använt produkterna i en vecka, men jag måste säga att en av dom verkar fungera väldigt bra, och det är den flaskan med formulan för snabbare nagelväxt, för jäklar vad långa de har blivit direkt.

Hur gör ni för att få starkare naglar? Jag äter väldigt varierad kost med väldigt mycket frukt & grönsaker samt att jag försöker äta D-vitamintillskott. Det jag tror dock är att jag har lite dåligt med vitamin B-12, och det kan antagligen påverka. Lämna gärna en kommentar med tips så att jag får behålla mina långa naglar den här gången ♥

Gillar

Kommentarer