Naturens guld

Hellu darlings!

Är det bra med er? Själv så har jag varit lite risig under dagen faktiskt, haft huvudvärk och varit väldigt seg måste jag säga. Dock så blev det bättre nu under eftermiddagen/kvällen, så jag tog mig faktiskt ut i skogen en sväng. Ensam faktiskt. Kände mest att jag inte orkade ha med två hundar varav en som måste gå i koppel när jag bara ska knalla runt i godan ro och leta efter svamp, så det blev en solotur helt enkelt, och oj vad skönt det var!

Idag har jag väl inte gjort så mycket annars faktiskt. Tvättat en hel del tvätt, fått undan lite disk och bara plockat lite hemma. Skönt att bara ta en dag och inte göra så mycket. Jag och hundarna har myst i soffan emellanåt, och jag har typ spelat en massa farmville (har blivit helt besatt av det igen, hade glömt hur roligt det är...)

En sak som jag faktiskt såg förut dock är att mina tomater har börjat mogna. Mer specifikt så är det den gula sorten jag satte - Golden Currant som har mognat! Har tjuvsmakat ett par stycken och herregud vad goda dom är! Så otroligt söta. Alla tomatplantor har faktiskt fått frukt, men de har inte riktigt börjat mogna än. Ska bli spännande att se hur den "spanska tomaten" smakar, för det blir verkligen stora tomater på den! Har skördat mängder med chili, gurka och sockerärtor redan, men väntar fortfarande på tomater, paprika och djungelgurka. Borde ju vara moget och klart snart hoppas jag! Har ju passat på att plocka otroligt mycket äpplen i trädgården också, det blev sisådär ett tiotal burkar med äppelmos och typ fem liter saft. Så gott att bara ha i matkällaren faktiskt.

Nu ska jag hur som haver slänga mig i duschen, och sen blir det nog tv-tittande resten av kvällen för mig.

Ta hand om er!

Puss och kram från mig

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad härligt att du fick lite energi så du orkade dig ut i skogen! Ibland är det så skönt med sån slags ensamtid som i naturen. OJ vad svamp du hittade, roligt! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr