Nervositet

Alltså hej?

Hörni jag går sönder här hemma av nervositet. Imorgon är det två dagar kvar tills jag får mitt antagningsbesked och jag är så nervös så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Antingen så blir det superbra, eller så blir det ett års jobbande och sen en till ansökan, men jag hoppas och ber till varenda gud som finns att jag kommer in i år.

Det är lite därför jag har slarvat så fruktansvärt med bloggen. Mitt mående har verkligen gått upp och ner och vissa dagar har jag knappt orkat göra någonting. Sen är det i och för sig tur att jag har så fina vänner & en så fin sambo som hjälper mig att tänka på annat ett tag, men det drar verkligen i mig det här med universitetet, minst sagt.

Annars händer det verkligen inte mycket intressant i mitt liv. Just nu så sitter jag och spelar lite med min sambo, och vi har haft lite besök här under dagen. Jag har inte fotat så jättemycket den senaste tiden, och egentligen inte gjort någonting skulle jag vilja säga. Vissa dagar har jag bara blivit liggandes i sängen och spelat farmville typ, så roligt har jag haft. Nu är det på gång att vända iallafall, och jag vet att det kommer kännas mycket bättre efter att jag har fått besked. Då måste jag dock börja fundera på jobb igen, och vart jag ska ta vägen tills nästa ansökningsperiod och så, men den dagen den sorgen så att säga.

Jag ville iallafall uppdatera er lite kort. Jag lever & mår bra! Lite svajig i psyket och väääldigt nervös, men annars är det bra. Tänkte att jag ska försöka få lite rätsida på bloggen igen, för jag har verkligen saknat att skriva.

Ta hand om er så hörs vi snart igen ♥️

Här är iallafall en fin bild på mig som min bästaste vän i världen tog häromdagen ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer