Noll energi

Hej på er!

Hur har ni det? Själv så är jag så sjukt trött hela tiden och det här vädret som vi har haft här i två veckors tid gör det ju inte direkt bättre. Det bara regnar, blåser och är svinkallt mest hela tiden. Tråkigt är vad det är.

Jag typ kommer hem efter jobbet, plockar undan lite och sen hamnar jag i sängen. Har ingen motivation till någonting och inte heller något att göra. Jag vill vara ute, jag vill greja med något, men när det regnar i sidled så känns det ju lite sisådär faktiskt. Vet inte om det är att jag sover för mycket också, kan mycket väl vara det. Slocknar typ 12-01 om nätterna och går upp vid 10 på morgonen, inte riktigt likt mig. Jag brukar vara morgonpigg och ha alldeles för mycket energi när jag vaknar, men nu är jag segare än en snigel, tar mig en halvtimme att ens ta mig ur sängen. Usch.

Jag behöver verkligen en hobby igen. Jag har ju hållt på med allt möjligt under åren, hästar, fotografering, musik, datorspel etc. Idag har jag ingenting. Verkligen ingenting. Mina dagar går ut på att jobba och sen komma hem och glo på tv typ, så fruktansvärt tråkigt. Hade ju tänkt att jag och min blivande hundvalp ska bli dreamteam i rallylydnad, spår & agility. Min hund kommer att bli mitt allt, det är iallafall det jag har planerat. Jag behöver någon som behöver mig till 100%, nån som får mig att komma ut och få lite mer livslust typ! Min vovvis. Jag kan inte vänta, men det kommer att vara värt väntan. Vi har ju så gott som bestämt oss att vi ska införskaffa oss en valp, så det är ju något att se fram emot iallafall.

Nu ska jag diska min matlåda och sen ska jag återgå till jobbet. Ta hand om er

Bilderna är royaltyfria bilder från pixabay, så vet tyvärr ej vilka fotograferna är.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer