Ny bil, förhoppningsvis nytt jobb & ny start?

Hej på er

Det var ett tag sen, och ärligt talat, jag har så himla dåligt samvete? Varför vet jag inte, men det känns som om jag har övergivit er. Så är det inte, men jag har behövt ha lite tid "för mig själv" eller vad jag ska säga. Som jag skrev sist så har jag mått lite sisådär på sistone, men det har verkligen vänt de senaste veckorna. Så fort solen och våren kommer runt hörnet så mår jag nästan direkt. Har varit lite stressad bara gällande universitetsansökan, jobb & allt vad det handlar om. Jag lägger verkligen allt mitt hopp på att jag ska få börja plugga, så ja, jag kommer att krascha ett tag om jag inte kommer in tror jag! Förvisso så är det ju verkligen inte slutet av världen, och det är ju bara att söka till nästa antagningsperiod, men ändå!

I vilket fall så har det hänt en hel del sen sist! Vi har köpt ny bil, jag har sökt & varit på intervju på hittills ett av de jobben jag har sökt så förhoppningvis så får jag antingen komma på fler intervjuer på andra platser, alternativt få jobbet jag redan varit på intervju för, det lär ju märkas! Håll tummarna för mig i vilket fall! Utöver det så har det väl inte skett så jättemycket spännande förutom vardag liksom. Vi har inte haft så mycket fritid på sistone faktiskt. Det har varit någonting nästan varje dag! Nästa helg ska jag skriva högskoleprovet så har sagt nej till allt, jag kommer vara helt grillad i huvudet klockan fem på lördag eftermiddag när jag är färdig, och då ska jag bara vara en soffpotatis resten av helgen tänkte jag. I och för sig så har jag & A sagt varenda helg att vi ska ta det lite lugnt, men "likt förbannat" (menar inte att det är något illa, missförstå mig rätt) så har vi hittat på grejer att göra ändå, fast å andra sidan så är det ganska roligt att hinna göra någonting på helgerna också.

Jag har verkligen saknat att blogga, jag behöver det här utloppet, annars får min kreativa sida ett smärre sammanbrott tror jag. Skrivandet är verkligen mitt sätt att ventilera, och det är så himla skönt. Sen tycker jag att det är så himla roligt med alla fina kommentarer och liknande jag får. Verkligen!

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen bredvid min sambo som slocknade redan vid nio. Inte lätt byta dygnsrytm från nattjobb till förmiddag hur som helst. Ta hand om er nu så hörs vi snart igen!! ♥

Gillar

Kommentarer