Ny vecka

Hej på er ♥

Förlåt för att uppdateringen har varit jättekass i princip hela helgen. Igår hade jag fullt upp och mådde jättedåligt senare på kvällen, så det blev en tidig kväll igår faktiskt. Dock så mår jag inte helt hundra idag heller, vaknade klockan fem imorse och hade skitsvårt att somna om, det gjorde jag dock, men det dröjde till efter åtta tror jag. Hade skitont i nacken redan då, och det blev nästan ännu värre efter jag vaknade den andra gången. Har gått runt hela dagen med huvudet på sned i princip för att det gör för ont annars. Vet inte vad det är som gör att vaknar med sån fruktansvärd nackspärr, det blir så illa så att det lägger sig som ett tryck över ögonen & ögonbrynen, fruktansvärt är det. Tycker att det är konstigt med tanke på att vi har ställbara sängar och wellpur-kuddar med memoryfoam i för att det inte ska belasta nacken, men vissa nätter hjälper det verkligen inte, suck.

Nu sitter jag iallafall mätt och belåten framför datorn och vilar mig lite efter maten. Ska se till att plocka i ordning alla papper inför mötet imorgon och sen ska jag nog bara krascha i sängen med iPaden tror jag. Det är lite jobbigt att sitta eller stå upp för länge i och med nacken, så passar bättre när jag kan halvsitta lite i sängen.

Det blir inte mycket till intressant uppdatering idag heller tyvärr, men ville bara berätta läget lite. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv när kroppen pajar. Jag blir mest sängliggande tyvärr, hoppas att ni har lite överseende med det.

Ha en bra kväll & en fortsatt härlig vecka mina vänner ♥

Gillar

Kommentarer