Nybäddad säng och nyrakade ben

Hej på er!

Hur har ni det? Ligger ni och myser i soffan, har ni lagt er i sängen eller jobbar ni?

Själv så har jag precis kommit ur duschen och bäddat ner mig framför tv:n, med datorn i knät och en kopp te bredvid mig. Något av det bästa jag vet är ärligt talat att få lägga sig i en ren, nybäddad säng med nyrakade ben. Det är så lent, man känner sig så fräsch och det är verkligen bara vardagslyx (trots att jag inte gillar det ordet? Haha...) Unnade mig dessutom en ansiktsmask från Lush idag, så kändes ännu skönare att vara alldeles len och superren i ansiktet.

Ni vet kanske inte det sen tidigare, men jag fullständigt älskar produkter från Lush. Inget funkar så bra på min hud som deras produkter. Inte något som jag har testat tidigare i alla fall, men jag ska väl absolut inte påstå att jag är ens duktig på hudvård. Har haft en ganska sträng ekonomi så det har absolut inte blivit några större utgifter på hudvårdsprodukter. I och för sig har jag väl aldrig haft några större problem med hyn, det har nog snarare kommit på sistone tror jag. Har börjat få finnar på alla möjliga ställen i ansiktet, och det har jag inte alls haft problem med förut. Konstigt ändå. Vet inte om det beror på ändrad kost eller att jag är utomhus konstant hela tiden och blir smutsig? Kan mycket väl vara det.

Hur som haver så ska jag bara ligga här och njuta, kolla på lite jaktfilmer på youtube och kanske till och med försöka läsa lite i mina kursböcker för jägarexamen, vi får se vad det blir, men det blir knappast något avancerat ikväl i alla fall.

Ta hand om er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer