Ny design?

Hellu min hjärtan

Jag hoppas att ni mår bra i kylan! Här är det cirka tio minus & snö överallt. Tyvärr så är det även rena isgatan här utanför, så man får köra lugnt om man ska ut något med bilen.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, egentligen skulle jag till komvux för psykologilektion, men jag gjorde det hemifrån istället, gick ju lika bra det! Tanken var att jag skulle tvätta idag också, men det verkar ha blivit något missförstånd med tvättiderna så jag hann inte tvätta mer än två maskiner förrens jag uppenbarligen hade snott någons tvättid, (ja, jag skämdes) plockade givetvis bort min tvätt och fick hänga det jag hade hunnit tvätta uppe i lägenheten. Får helt enkelt tvätta resten imorgon, blir så irriterad bara när det är strular och vi inte har kunnat använda tvättstugan på typ tre veckor på grund av att det inte har funnits tider, och när det har funnits tider så har jag & A varit upptagna med annat, suck.

Annars så har jag faktiskt bara fixat med bloggen - som ni ser så är designen annorlunda och jag personligen tycker att den är mycket bättre nu iallafall! Vet inte om den stannar så här, men det får vara så länge. Senare ska jag skriva lite inlägg, bland annat för diverse samarbeten och egna blogginlägg att alltid ha som backup ifall jag en dag inte hinner blogga, så att det ändå finns någonting att publicera, annars blir det lätt att det står och ekar tomt. Vet inte om ni gör det också, men jag började med det ganska nyligen, bortsett från förra veckan då d.v.s. när jag var helt sjukt upptagen med plugg. Bloggen var verkligen inte i fokus då, och då hade det varit bra med några inlägg bland utkasten faktiskt.

Annars händer det inte mycket idag, det blir det gamla vanliga - laga mat, plocka undan, plugga & spela tv-spel. En vanlig tisdag! Imorgon ska jag ju till eventuellt min kusin precis som jag skrev om igår, så då kommer jag iallafall utanför dörren.

Ta hand om er nu så hörs vi snart igen! ♥

Gillar

Kommentarer