Otäckt

Helluuu! ♥️

Det blir ett sent inlägg idag, hela dagen bara försvann för mig! Jag vaknade flera gånger i morse på grund av värmen och hungriga katter redan vid klockan sex, och hade jättesvårt att somna om. Låg nog och småslumrade fram tills typ klockan nio, och sen var det bara att gå upp!

Dagen har spenderats i stugan och senare framför datorn. Har inte varit så extremt varmt idag, eller jo det har varit kvavt som fasen, men det kom ju faktiskt ett åskväder så det är mycket behagligare ute nu åtminstone. Skönt! Blir så jobbigt när det är fuktig värme ute, jag har väldigt svårt med det. Tycker samtidigt att det är lite obehagligt att det är så helt otroligt varmt nu, det går liksom inte att förneka att jorden & vårt klimat blir varmare..

Något som jag faktiskt måste skriva några rader om också känner jag, det har ju faktiskt en hel del att göra med just den här värmen, är dessa hemska drunkningsolyckor som har skett de senaste dygnen. Idag var det en pojke i tonåren som drunknade här i vårt lilla samhälle, och det är så fruktansvärt jävla otäckt. Ta hand om er & var för guds skull försiktiga när ni är ute och badar. Simma inte ut själv och överskatta inte din egen förmåga och ork.

Ta hand om er & varandra. Puss


Gillar

Kommentarer

SannaSvanholm
SannaSvanholm,
Men vad otäckt! Det gäller att man har respekt för vatten! kram
nouw.com/sannasvanholm
juliaes
juliaes,
Ja fruktansvärt! Jo det är ju så, det kan gå så himla fort ☹️
nouw.com/juliaes