Outlander

Hej hjärtisar!♥️

Jag hoppas att ni har haft en bra helg så långt. Själv så har jag inte gjort ett skit! Har suttit hemma och tittat på serier/film nästan hela helgen. Bortsett från i fredags då, när jag var hemma hos pappa och matade katterna när de var bortresta. Den här veckan och förra helgen hände det grejer varenda dag i princip, så det var rätt välbehövligt att ta det lite lugnt nu. Veckan som kommer innehåller en hel del plugg och en massa sånt, med tanke på att vi drar igång ett grupparbete om kvalitativa studier, kanske inte det roligaste att göra om du frågar mig, men det ingår ju i min utbildning så det är bara att bita ihop och göra! Tur att det är i grupp för annars tror jag att det hade varit bra mycket tråkigare faktiskt.

Det jag egentligen bara skulle vilja prata lite om är väl bara en serie som ni faktiskt måste titta på?! Den heter Outlander (finns på netflix, och viaplay, tror jag!) och jag har blivit helt besatt! Jag började kolla på den igår vid lunch någon gång, och efter det så sträckade jag helt ärligt 10 timmar av denna serie?!? Ett avsnitt är cirkus en timme, och jag kunde inte slita mig ifrån datorn , ärligt talat så himla bra! Det handlar om en kvinna som heter Claire, som lever med sin man 1945. De är på bröllopsresa i Skottland, och besöker en massa historiska platser bland annat. Till slut så hamnar de på en plats som heter Craigh na dun, och där finns det ett par stående stenar som det finns en massa historier om. Claire går dit själv för att plocka några blommor, och hör typ hur stenarna sjunger, och helt plötsligt så börjar typ världen snurra, och hon vaknar upp på samma plats, år 1743.

Så otroligt spännande serie, iallafall om ni gillar historia och kärleksdrama, vilket det faktiskt handlar en hel del om också. Men, den är ganska våldsam och sexuell, så låt inte småknoddarna kolla om ni har några såna hemma.

Nu ska jag kika vidare och fixa mig lite mat här snart. Ta hand om er och varandra så ses vi snart! ♥️


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Även vi är helt betagna i denna serie
nouw.com/stenhagenbettan
juliaes
juliaes,
Ja den är helt fantastisk!
nouw.com/juliaes
Sandramate
Sandramate,
ÄLSKAR Outlander! Blev helt fast!!
nouw.com/sandramate
juliaes
juliaes,
Men jag meeed!! Är på sista avsnittet på första säsongen nu, och jag började kolla igår, kan verkligen inte sluta!
nouw.com/juliaes
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Den är jättebra
nouw.com/stegsamlaren