Pluggis

Är ni vakna fortfarande?

Det är jag iallafall. Jag har precis gjort färdigt & lämnat in min psykologiuppgift. Det kändes bättre att göra färdigt det så fort jag kunde, så har jag tid till annat liksom! Annars har jag inte gjort mycket under kvällen, funderar faktiskt på att sätta mig & spela en stund i och med att jag inte har några fler måsten just nu iallafall. Hjärnan är inte riktigt på humör för matte, så det tar jag tag i imorgon, så är tanken iallafall! Sitter i vilket fall här nu och äter polly samt tittar lite på serier. Ska man plugga så måste man faktiskt ha pluggodis, det är en oskriven regel tycker iallafall jag. På nått sätt så blir det faktiskt lite enklare då. Det är inte alltid jag äter godis till plugg, men jag snaskar alltid på någonting åtminstone, oavsett om det är frukt, godis eller typ russin, men ändå!

Imorgon kommer de från Mio igen och byter våra sängar (för förhoppningsvis sista gången) vi har ju haft såna problem med dessa sängar så det känns nästan som ett skämt. Två gånger har vi fått byta respektive säng, vi har ju två stycken ställbara 90-sängar. Dock så fick vi höra att tillverkaren hade gjort någonting fel eller liknande, så de har typ gjort om underredet på något sätt, jag vet inte, jag hoppas bara att vi slipper det här nu. I och med att det är tredje gången på mindre än ett halvår så är det inte "vårt" fel utan det tas som fel från tillverkare, så skulle det strula ännu en gång så kan vi åberopa återköpslagen eller något sådant, då skulle de köpa tillbaka sängarna av oss, så får vi väl kika på nånting annat i sådana fall. Jag hoppas verkligen inte det dock, för utöver detta eviga knakande och knarrande så älskar jag verkligen våra sängar, sover som en prinsessa på nätterna så.

Nu hade jag nog tänkt försöka sova eller så. Jag beställde förövrigt presenter förut, hittade de perfekta grejerna så nu är det på väg hem hit! Ta hand om er & sov gott ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer