Podd & jobb

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra, det gör jag iallafall! Sitter just nu här på jobbet och lyssnar på Alice & Bianca och försöker knåpa ihop ett blogginlägg. Idag har jag stängning, vilket innebär att jag är själv här ett par timmar. Ganska tråkigt, väldigt tråkigt snarare, iallafall när det är dåligt med folk. Eftermiddagarna är ganska långdragna må jag säga, är ofta dåligt med folk, och det händer liksom ingenting. Sitter tyvärr och glor i datorn de två sista timmarna.

Gårdagen bjöd inte på ett skit rent ut sagt, blev typ sittandes hemma hela kvällen och spelade mobilspel och bara scrollade sociala medier. Förvisso ganska skönt med en lugn dag/kväll, men jag blir så fruktansvärt uttråkad tyvärr. Kliar ju dessutom en hel del i fingrarna med tanke på att jag vet att jag bara jobbar idag & imorgon och sen är ledig från torsdag kväll till måndag liksom.

Annars då? Nej allt är segt, allt känns verkligen segt. Jag vet inte varför och jag orkar inte riktigt känna så här. Det är inte så att jag mår dåligt, men jag är typ långsam (?) och tycker inte att jag får någonting gjort liksom. Skum känsla om inte annat. Plus att jag är sugen på godis, heeeela tiden. Usch.

Var inte helt lätt att få ihop ett inlägg heller märkte jag, har tagit mig drygt en timme att bara skriva det här, isch. Nej, ta hand om er och varandra så hörs vi snart ♥


  • Vardag

Gillar

Kommentarer