Proppmätt

Hallå i stugan!

Vilken dag det har varit idag! Inte för att jag har gjort något speciellt ansträngande, men värmen tar ut sin rätt på min ork tror jag, så idag har faktiskt bara blivit en "slappardag" eller vad vi ska kalla det. Har mest suttit vid datorn och grejat med lite bilder från igår. Skönt att kunna bara vara någon gång också, har ju verkligen gått i 180 senaste veckorna så.

Har i vilket fall precis ätit middag här, och herrejävlar (förlåt) vilken god kyckling jag lyckades med idag! Vi äter otroligt sällan kyckling, alltså kanske inte ens varannan månad, dels för att jag är otroligt kinkig med det och föredrar vegoalternativ, men nu hade vi det hemma så lika bra att ta vara på. Gjorde iallafall en sås (?) på pressad vitlök, sweet chilisås, grädde, cremé fraichê & pyttelite tabasco och vände över kycklingfiléer som jag stekt lite på innan, och som sen fick gotta till sig i ugnen i cirkus ~30 min. Till det så tog vi potatiskroketter & så gjorde jag självklart sallad med massa gottans i, bland annat vattenmelon & fetaost. Förkokt majs kastade jag in i ugnen också, det får man ju självklart inte glömma.

Resten av dagen ska jag iallafall spendera framför datorn och sleva glass. Brukar inte bli så sugen på glass, men idag är jag verkligen det (hej mens?) kanske behöver ha en sån här dag lite oftare. Jag kanske till och med skulle ha lite hemmaspa sen senare ikväll när det inte är fullt lika varmt här hemma, fifan så skönt, det får det nog bli. Nu ska jag iallafall titta lite youtube & eventuellt spela lite. Ta hand om er så hörs vi snart!


Titta vilka fina syrener det var hemma hos pappa nu!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer