Tonymoly pt. 2

Vad är TonyMoly?

Jag saxar beskrivningen direkt från Sephora's hemsida - "Tonymoly är ett av de hetaste koreanska sminkmärkena för kawaii i världen. Det kombinerar njutning och omvårdnad i supergulliga och originella förpackningar. "Tony", från engelskans slang för "great" och "Moly" som på japanska betyder "slå in" illustrerar perfekt märkets affärsidé: att erbjuda cool och trendig kosmetika i förpackningar med mycket stil. Definitivt den slags produkter man älskar att ge efter för!"

De produkterna som jag har testat är de ni ser nedan, nämligen ett antal ansiktmasker ur serien "I'm Real". Jag snubblade in på märket när jag beställde andra produkter och bestämde mig för att testa masken med sjögräs i, och efter det var jag fast. Det är sheet-masks, som om ni är som jag och älskar dem, så kommer ni helt ärligt att älska dessa. Min favorit hittills har verkligen varit den med sjögräs i, längst ner till höger i bilden. Efter att jag har använt denna så är är mitt ansikte lent som en bebisrumpa och håller sig verkligen så i flera dagar efteråt (askungeeffekt?!) och samma sak gäller för den som heter Makgeolli som också fungerar rengörande! Jag tycker att min hud ser renare och piggare ut, samt att mina porer förminskas något.

Den röda masken som innehåller granatäpple ska strama upp huden och ska ge din hud en mer "youthful tone". Denna har jag inte direkt "sett" något resultat av däremot känt och precis som med de andra så blir jag väldigt len & huden känns fastare.

De två andra, den med aloe vera & den med tea tree fungerar precis som förpackningen säger. Den mörkgröna återfuktar verkligen, och jag som vanligtvis har lite oljig hud kan bli något fet av den efteråt, men för någon med hud åt det torrare hållet tror jag verkligen att det fungerar! Den ljusgröna däremot lugnar huden och tar bort rödhet i ansiktet, åtminstone för mig! Så kortfattat så tycker jag att de maskerna med rengörande effekter fungerar bäst, då jag verkligen känner mig ren i ansiktet efteråt samt att huden känns i balans (flummigt kanske, men så upplever jag det).

Om ni gillar att testa nya produkter, och framför allt sheet-masks, så rekommenderar jag verkligen dessa från TonyMoly! Jag har köpt mina från luxplus för femton kronor styck, och jag tror att de kostar ca 49:- på andra ställen. Återigen jag har köpt dessa för mina egna pengar, jag är alltså inte sponsrad att skriva detta inlägg utan det är produkter jag genuint tycker om!

Gillar

Kommentarer