Sängbyte för tredje gången

Halloj!

Hoppas att ni har haft en fin dag hittills! Själv så har jag sovit lite oroligt, men det var inte värre än att jag faktiskt har fått sova åtminstone typ fyra-fem timmar. Nu har de precis varit här med våran tredje omgång med sängar ifrån Mio. Jag har ju skrivit lite om dessa sängar några gånger tidigare i andra inlägg, så ni får en kort recap. Vi beställde ställbara sängar ifrån Mio i september, men de har strulat med helt ärligt några veckors mellanrum. Min säng, den första vi fick började knaka efter inte ens två veckor, och det var då hela den här cirkusen drog igång. I och med att vi har två separata ramar d.v.s. två 90-sängar så har det ju varit problem med dom i omgångar. Om vi har fått min utbytt så har A's börjat låta veckan efter, och så har det hållit på.

Nu har de dock byggt om hela ramen & ändrat hela lyftmekanismen vad jag har förstått, då leverantören hade antingen gjort fel eller att bottnen har varit undermålig på något sätt, jag vet inte exakt men jag hoppas till gud att det inte forsätter krångla för oss. Helt ärligt, det är verkligen påfrestande att behöva konstant vara i kontakt med ett företag hela tiden för att grejerna inte håller/fungerar som de ska. Dock så måste jag säga att Mio har varit helt suveräna med hanteringen av våra reklamationer, så har verkligen ingenting ont att säga om dem!

Dock så håller vi tummar & tår nu för att det är sista gången vi behöver byta sängar på vääääldigt länge. Vi köpte ju ordentliga sängar dels för min rygg & nacke, men även bara för att det är så sjukt lyxigt att kunna höja och sänka sängen precis som man vill. Hoppas verkligen att det får hålla för oss nu. Håll tummarna ni med

Det här är iallafall sängarna vi har! I den mörkgråa färgen, med likadan gavel som på bilden.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer