Sängen kom idag!?

Hej vänner!

Idag har varit en hektisk dag måste jag säga. Dagen började lugnt, låg kvar i sängen lite längre idag, gosade med katterna & scrollade lite på pinterest. Sen gick jag upp och fastnade framför datorn, i vanlig ordning. Ni vet ju att vi har beställt en säng som skulle komma nästa vecka, och att vi har varit i full gång de senaste veckorna för att köpa alla grejer till sovrummet? Ja, vi var ju helt inställda på att sängen skulle komma vecka 40, typ runt den femte oktober som var preliminärdatum. Det var ju bara det att sängen fanns att hämta idag? En vecka tidigt?

Så det blev lite stressigt minst sagt.. Vi fick sms vid klockan 16 om att sängen fanns på Mio där vi beställt den, men såg även att butiken stängde 18. Vi hade inte skruvat isär den gamla sängen, kört iväg madrasser eller ens hämtat kärra liksom, så det fick vi göra på under två timmar idag plus att vi hann hämta sängen. Det gick förvisso bra med lite hjälp från pappa, men det blev lite körigt! Så nu har vi iallafall en sprillans ny säng som står och väntar på mig i vårt sovrum. Helt värt den stressen den orsakade idag.

Jag är så himla nöjd med vårt sovrum nu, det är lite hotellkänsla över det trots att det är ganska litet, men har inte snålat på tyger eller belysning så det är faktiskt jättefint. Jag ska se till att ta några snygga bilder någon dag när allting är i ordning, just nu är lägenheten väldigt stökig med tanke på att det är emballage och grejer lite överallt från förpackningarna sängarna kom i!

Nu ska jag iallafall torka och fläta mitt hår efter duschen, och sen ska jag krypa ner i vår nya säng.

Ha en bra kväll och härlig torsdag! Puss! ♥


  • Vardag

Gillar

Kommentarer