Sänghäng

Godkväll mina vänner


Jag hoppas att ni mår bra, idag är det lite bättre för min del iallafall och det är otroligt skönt. Förvisso så har jag fortfarande humörsvängningar som ett jävla monster, men det är hanterbart. Jag lyckades tvinga mig utanför dörren och iväg till A’s familj för att fika och prata, plus att vi faktiskt också åkte en sväng och handlade. Kraschade i sängen för en timme sen redan och jag lär nog bli liggande här resten av kvällen. På tal om säng så fick vi besked om att vi får hem den ”nya” sängen på antingen måndag eller tisdag, och det är inte en dag för tidigt. Sover som en kratta p.g.a. allt knakande så ingen är gladare än mig.

Imorgon är det fredag och jag har tyvärr inte fått brev hem än om när jag får gå på min introduktionsdag, vilket är jättesynd för det kliar i fingrarna och jag känner mig fortfarande arbetslös trots att jag faktiskt ör anställd av kommunen, men ja, det lär väl dyka upp när som, hoppas jag. Förstår ju dock att det måste funka för skolan samt läraren jag ska gå bredvid, men på måndag är det ju iallafall slut på höstlovet, så vi får väl se! Ju förr desto bättre. Imorgon så ska jag och A däremot iväg med min mamma & syster på thaibuffé, och det stället vi äter på har den godaste thaimaten jag någonsin ätit, så jag längtaaaar.

Utöver det så måste jag bara visa er hur sjukt långa och fina mina ögonfransar blev efter att jag färgade dom, jag använde colorans svarta snabbfärgning och den var över förväntan! Blev ett jäkla lyft bara att få lite mörkare fransar, jag ser sjukt mycket fräschare ut osminkad iallafall, vilket passar mig väldigt bra med tanke på vad lite jag sminkar mig till vardags.

Nu ska jag kika på lite streams och försöka sova tidigt ikväll, hoppas att det går med tanke på hur trött jag är redan. Ha en fortsatt trevlig kväll och en bästig fredag så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer