Sänghäng & fint väder

Hej på er!

Vilket härligt väder det blev idag! Det såg grått ut i morse när jag vaknade, men sakta men säkert kom solen allt fram. Idag har jag inte gjort så jättemycket. Låg och drog mig i sängen tills klockan var runt tio, men sen hade jag en hungrig katt i ansiktet, så det var bara att kliva upp.

Gick runt & plockade lite här hemma, körde en diskmaskin och insåg att vi hade slut på disktabletter, så bestämde mig för att åka till dollarstore en sväng för att handla hem typ nässdukar, tops och sånt som är lite extra billigt där. Hittade en så himla cool grej till katterna också som jag faktiskt var tvungen att ta med! Det är typ en djursäng som man kan hänga över elementet, så blir det varmt & skönt åt dom! Förvisso så har vi inte elementen på nu på våren/sommaren, men kan tänka mig att de kommer tycka om den extra mycket på hösten & vintern! Efter dollarstore så tog jag en sväng förbi pappa för att se hur han mådde, och det var mycket bättre idag så.

Resten av dagen ska jag nog försöka städa lite här hemma och laga lite tacos. Har varit så sugen på tacos i flera dagar (??) så idag ska jag äntligen få äta det. Helt sjukt. Måste nog faktiskt dammsuga en sväng också. Det enda negativa jag kan komma på med katter är att de hårar & sprätter sand i hela badrummet, men det är ju faktiskt inte värre än att det går att dammsuga upp så.

Ta hand om er nu så hörs vi snart

Gillar

Kommentarer