Sänghäng & historieätarna

Godkväll hjärtisar!

Jag hoppas att ni mår bra. Själv så tror jag att jag håller på att bli lite förkyld tyvärr, känns inte roligt när det är både födelsedag och jobb runt knuten. Får mosa i mig ingefärashots och frukt och hoppas på att det ger med sig!

Idag har jag inte gjort mycket, var in till stan & köpte de där ljusstakarna till mamma som jag skrev om igår iallafall. Först och främst så fick vi förvisso hjälpa en kompis med hans bil som inte startade, så den fick vi kabla igång, men efter det så hann jag även in en sväng på dollarstore för att köpa inslagningspapper och värmeljus typ, brukar småhandla såna saker där, är ofta billigare än i matbutiken så.

Imorgon ska jag tvätta och frosta av frysen tänkte jag, storstädade ju igår, men tvättkorgarna svämmar över här hemma. Får någon slags av stress av att allt måste vara städat, tvättat & i ordning när det ska komma folk hit, trots att jag faktiskt inte tror att någon i familjen bryr sig nått vidare om det är pedantstädat eller ej här hemma.

Just nu sitter jag i sängen med paddan, precis som varenda kväll. Kollar på historieätarna, trots att jag redan har sett alla tre säsonger flera gånger. Älskar Erik Haag & Lotta Lundgren! Verkar vara så himla sköna människor. Skulle nog aldrig klara av att äta den maten de gör i programmet då jag mest känner att nästan allt äcklar mig, isch. Roligt att titta på i vilket fall!

Näe, känner mest att det blir svammel just nu, jag tar och fortsätter kika på serien, så hörs vi av imorgon

Gillar

Kommentarer