Sista dagen

Hej darlings!

Hur mår ni? Blåser det på er?

Här blåser det näst intill storm, och kallt är det, trots att solen skiner. Sitter inne på kontoret med en tjock jäkla tröja och tycker verkligen inte att det här är skoj alls. Augusti är det nya juli säger dom ju (bah säger jag..) Hoppas att det kommer en sista värmebölja så man kan pressa ur det sista av sommaren, även om jag faktiskt längtar till hösten, men den ska ju liksom inte komma än..

Idag gör jag hur som haver sista dagen på jobbet för i år. Ja, det är inte slutjobbat överlag om man säger så, men just här iallafall. Har ju sommarjobb mellan studierna, men som jag pratade om så är tanken att jag ska jobba lite extra under tiden jag studerar.

Jag fick även en jätterolig nyhet idag, och det är att V kommer hem i alla fall två dagar på grund av regnstopp på jobbet. De kan inte lägga asfalt när det regnar och det ska verkligen spöregna i två dagar här, så blir jätteskönt att han kommer hem, även om det bara är två dagar.

Imorgon så drar råbocksjakten igång, så vi ska nog ut och kika lite på morgonkvisten imorgon, ska bli supermysigt faktiskt. Vi kanske bara åker runt och spanar lite, men vi får se vart dagen tar vägen. Jag är bara tacksam för att jag får umgås med V.

Nu ska jag iallafall mejla iväg lite statistik till min chef och börja städa här. För nu är det bara tre timmar kvar, och sen har jag någorlunda sommarlov i två veckor. Ska bli så skönt.

Ta hand om er så hörs vi snart!

Puss och kram från mig!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Det har varit storm här med de senaste dagarna, man är lika orolig för sina älskade plantor varje gång det kommer en vindpust haha. Vad härligt att du ser fram emot hösten, det gör jag med. Ska bli så mysigt att kunna gå i lite tjockare kläder nu. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,

Men ja ellerhur! Blir så nervös 😅 Ja, det ska bli härligt faktiskt. Har haft så tunga perioder runt höst/vinter förut, men i år känns det som att det kommer bli så mycket bättre.. Kram!! <3

nouw.com/juliaes