Sjukstuga

Halloj i regnet

Jag hoppas att ni mår bra! Här hemma så har vi sjukstuga för tillfället. Det började ju med att A blev jättesjuk på juldagen, men nu har det tydligen även hoppat över till mig, för jag är lika miserabel jag. Trodde dessutom att jag fick vinterkräksjuka igår (hej hypokondriker) men jag verkar ha duckat det, tack & lov. Är väl all mat och allt godis som har ätits som gör magen upprörd antar jag. Det är inte bra med för mycket av någonting, iallafall inte för mig.

Det händer inte mycket här hemma kan jag lova, dels för att vi är sjuka, men även för att vi är lediga. Blir mest att vi går omkring som två fån båda två. Borde egentligen städa & tvätta, men orken är liksom inte direkt på topp när man är totalt genomförkyld. Får göra ett ryck när jag blir frisk istället, är ju inte direkt någon idé att renbädda sängen när båda är sjuka liksom. Bättre att ta det när man är frisk!

Skulle dock behöva ut & handla lite i veckan, dels så hade de bra kampanj på Arken Zoo för både kattsand & torrfoder, så det ska vi se till och fixa, men jag skulle även behöva åka till typ Rusta eller Dollarstore för att köpa lite skrivböcker & liknande tills jag ska börja plugga. Det blir så mycket roligare om man har lite nya fina böcker & kanske till och med pennor, så det ska jag se till att köpa. Den tionde är det ju inskrivning, och den femtonde drar ju kurserna igång, så det är ju inte jättelång tid kvar tills det är dags. Ser verkligen fram emot det, dels för sysselsättning i och med att jag tyvärr inte har fått jobba speciellt mycket, men även för att det blir en utmaning, då matte inte är min starka sida. Tur att jag har ett mattesnille till sambo!

Ville bara ge er en kort uppdatering, för som ni kanske märker så är mitt liv inte direkt intressant för tillfället. Skulle egentligen bara vilja vara utomhus & fotografera, men vad gör man när varken hälsan eller vädret tillåter..

Ta hand om er & varandra så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer