Sjung om studentens lyckliga dag

I samarbete med Partykungen.

Alltså hörni, juni närmar sig verkligen med stormsteg, och med juni så kommer även min lillasysters student som jag har berättat om tidigare! Jag vet inte med er, men jag är mer stolt över att min syster tar studenten än att jag faktiskt gjorde det själv? I vilket fall så ska vi ha hennes studentskiva hos min mamma, och dit kommer hela tjocka släkten, både på mammas och pappas sida, så vi blir ett par stycken. Jag tycker att det är superroligt att planera fester & tillställningar, så ni kan vara lugna på att jag kommer lägga mig i mammas planering gällande dekorationer & dukningen.

Därför så tänkte jag helt enkelt berätta lite om alla de hundratals dekorationer & dukningsdetaljer som jag har hittat hos partykungen.se! De har allt ifrån nallar att hänga runt studentens hals till regnponchos om vädret nu inte skulle vara på ens sida. Det jag tycker är absolut roligast är faktiskt dukning och dekorationer och det är därför jag skulle visa er ett litet urval av vad jag har hittat hos partykungen!

I och med att vi kommer duka upp på mammas inglasade altan, så finns det ju en massa plats för att hänga pompoms & girlanger i taket, och jag ser verkligen framför mig alla dekorationer i blått & guld. Det kommer att bli så himla snyggt! Jag gillar även verkligen alla de olika dukarna som finns, det är så himla smidigt med pappersdukar då det med största sannolikhet kommer att bli spill & kladd över borden. Små detaljer så som små studenthattar på borden & drinkpinnar med mössor på tycker jag även sätter stämningen. Detaljerna gör ju så ofta helheten, det tycker jag iallafall!

Dock så har jag verkligen hittat så mycket mer saker än bara dukningsdetaljer & dekorationer, en del av grejerna vill jag inte riktigt visa upp då det finns en viss risk för att min syster är här och läser (hej!) men jag måste bara visa er några av de gulligaste studentdjuren som jag hittade. Jag själv fick en sån himla söt apa med långa armar när jag tog studenten, och den fick följa med runt halsen både på flaket och på skivan hemma! Det fanns, precis som med dekorationerna så finns det verkligen mängder med studentnallar & djur så även där finns det något för alla, till och med programspecifika nallar till den som till exempel har gått omvårdnadsprogrammet! Helt värt att ta sig en titt på.

Jag kommer definitivt att beställa hem ett lass med prylar till min systers studentskiva, då jag verkligen tycker att det finns något för alla plånböcker & alla smaker. Studenten är ju trots allt en sak som man bara gör en gång, och det borde vara en minnesvärd sak som man tar med sig hela livet, så personligen så är jag villig att lägga lite extra energi för att det ska bli så bra som möjligt. Har ni några syskon eller anhöriga som ska ta studenten i år, eller gör du det rent av kanske själv & är i full fart med att planera skivan? Jag tycker verkligen att du borde ta en titt hos partykungen, för du kommer med största sannolikhet hitta någonting som faller dig i smaken och som passar till just din student & studentfest.

Gillar