Skaffa hund?

Halloj!

Hoppas att allt är bra med er! Här spöregnar det och jag sitter och fryser här på jobbet. Har slagit igång mitt lilla element, men det går inte fort att få någon värme här inte.

Idag har jag sutitt här nu en stund och kikat runt på lite uppfödare av Welsh Corgi Pembroke här i vårt avlånga land. Jag och T har väl egentligen pratat om att eventuellt utöka vår lilla familj med ytterligare en hårboll, kanske under nästa år eller ännu längre fram, det får tiden utvisa. Det är hur som haver inte aktuellt just nu, för vi känner väl att vi behöver förbereda oss, läsa, och verkligen bestämma oss. Jag har iallafall mejlat två uppfödare som jag har fastnat för. Jag berättade lite om vilka vi är, vad vi gör, hur vi bor etc etc för att se om vi ens är lämpliga att ha en Corgi. Vi har ju båda sagt att vi vill ha en stor hund i litet format, en kompis som vill följa med i båten, i skogen och i sommarstugorna. En hund som orkar helt enkelt. Något litet är inget för oss alls.

Jag har ju alltid velat ha en hund - alltid, men det har liksom aldrig varit läge. Dels så har inte mamma och pappa haft hundvana, de har jobbat heltid och allt det där. Det skulle helt enkelt inte ha fungerat. Nu känns det som att vi båda två verkligen saknar en hund, och vi skulle ha möjlighet att ha en. Dels för att jag kommer att studera och kan styra lite över mina tider, men även för att vi känner oss redo (gud det låter som att jag pratar om att skaffa barn.. fast det är ju typ samma sak....)

Vi får se vad som sker. Jag har tagit första steget och börjat kolla runt iallafall. Vi får se vart det leder. Ta hand om er så hörs vi snart

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
här är det bara bra =) men så söt
nouw.com/soffiaz_85
juliaes
juliaes,
Härligt att höra 🌸 Ja men ellerhur! Helt underbara 😍
nouw.com/juliaes