Skitdag

Hej på er

Idag verkar inte bli någon vidare dag i ärlighetens namn. Vaknade upp tidigt och mådde skit och det har inte blivit ett dugg bättre under dagen, snarare sämre. Sitter här inrullad i en filt p.g.a. jag fryser så och kan inte ens andas ur näsan. Dessutom så har jag ingen lust att använda mer nässpray då jag redan har haft näsblod i flera dagar, suck. Ni hör ju? Bara gnäll idag, men jag är så extremt trött på att inte vara frisk. Det svänger verkligen från dag till dag, igår mådde jag helt okej och idag är jag helt paj igen, att det aldrig kan bestämma sig.

Den här veckan blir nog iallafall hyfsat lugn skulle jag tro! På onsdag ska jag på inskrivning men efter det så har jag ingenting planerat. Vet att jag behöver beställa hem kurslitteratur typ imorgon för att hinna få det, men annars så är det ingenting spikat. Som ni vet så har jag ju varit extremt uttråkad senaste dagarna, så jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk *igen*.

Ville bara skriva ett kort inlägg nu, tänkte att jag skulle skriva ett lite längre senare men ville bara uppdatera er lite, så ta hand om er så länge så hörs vi snart!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer