Sliten

Hej på er!

Hoppas att allt är lugnt. Det är det minst sagt här kan jag säga. Sitter på jobbet och har min lunch, blev lite senare idag men jag har verkligen inte varit hungrig förrns nu, behöver förvisso äta ändå, men det är svårt när man inte riktigt är hungrig.

Idag ska jag till mamma när jag slutar jobbet. Ska åka dit med lite rökt makrill som vi fick av T's pappa och några donuts som jag bakade igår. Utöver det? Ingen aning. Blir väl sittandes där ett par timmar antar jag, får se om jag svänger förbi någon på vägen hem, det kan det ju bli. Tycker på ett sätt att det är jobbigt att "boka upp mig" på saker, vet inte riktigt om det har med min ångest att göra, men jag är ju en sån som alltid måste ha en flyktväg eller en väg ut. Att alltid ha egen bil är en sån jäkla trygghet för mig, för då vet jag att jag kan åka om jag känner att jag behöver. På ett sätt så är det nog skitdåligt, för jag flyr ju ifrån det som blir jobbigt istället för att utsätta mig för det, men det är en svår vana att bryta.

På tal om det här med mående, så fick jag tag i kurator idag, och fick en tid redan på fredag. Känner att jag behöver börja med att prata med någon och sen får vi se vart det leder, förhoppningsvis så slutar det med att jag kommer att må mycket bättre, det är ju liksom målet.

Märker att mina inlägg har varit väldigt fokuserade på mitt mående nu senaste dagarna, men det är verkligen det som har tar upp mest av min energi, så det faller väl ganska naturligt att det är vad jag skriver om just nu.

Nu ska jag återgå till jobbet. Ta hand om er

  • Vardag

Gillar

Kommentarer