Smärtperiod

Hej på er

Jag hoppas innerligt att ni mår bättre än vad jag gör just nu. Är inne i en av de värsta smärtperioderna jag haft på länge, har verkligen ont överallt. Axlarna, nacken, armarna, bröstet & ryggen. Önskar verkligen inte min värsta fiende det här. Vill verkligen bara ligga nedbäddad under täcken i sängen och inte göra någonting, skitjobbigt det här.

Utöver detta så är det bra med mig. Jag är så otroligt peppad på att börja plugga så varje dag så sitter jag på diverse hemsidor och kikar på skrivböcker, pennor och en massa roligt att fylla mina kalendrar och sånt med. Älskar färgglada pennor och fina block, det gör verkligen studierna så mycket roligare.

Idag är det hur som helst fredag, den här veckan har verkligen flugit förbi och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är i mitten av juli? Känns fullkomligt orimligt om du frågar mig. Ikväll kommer iallafall två kompisar hem till oss, vi ska bjuda på mat och fika och kanske ta några glas vin. Känns skönt att bara ta en "lugn" kväll med dom verkligen, bara snacka och spela tv-spel typ. Ser fram emot det som fasen.

T ska jobba hela helgen också så som det ser ut nu, så jag får försöka roa mig själv om dagarna. Har faktiskt fått lite nya vänner på senaste tiden så jag ska faktiskt försöka kliva ur min bubbla och umgås lite med dom. Får liksom intala mig själv att jag INTE är påträngande om jag frågar om de vill umgås, duh. Social ångest mina vänner, den är skoj.

Nu ska jag återgå till jobbet efter min lunch, och sen när jag slutar så ska jag bara hem och förbereda för ikväll. Ta hand om er

Gillar

Kommentarer